Project Mij

Controle over je auto-immuunziekte

Dit boek neemt je mee op jouw reis. Want jij wilt een leven waarin jij de baas bent over jouw lichaam, niet het immuunsysteem dat de weg kwijt is. Jouw lichaam wil exact hetzelfde. Het wil ook een energiek en vrij leven vol met leuke activiteiten. 

In dit boek leer je 

  1. Hoe het immuunsysteem hoort te werken
  2. Waarom jouw immuunsysteem de weg kwijt is, en
  3. Hoe je dit zelf kunt oplossen

En dat is alleen nog maar het gedeelte waar je kennis vergaard!

Het tweede deel van het boek neemt je mee in jouw ontwikkeling. Met een simpel observatieschema ga je jezelf trainen. Je traint voor observatievermogen; je leert voelen wat je lichaam wil. Je leert patronen ontdekken. Je leert áánvoelen. Na een paar maanden in het werkboek zal je verschil merken. Na een jaar zal jouw energie en kwaliteit van leven zijn toegenomen. wat wel afneemt zijn je ziekteverschijnselen. Minder ontsteking is een energieker leven.

Elke periode van klachten wordt aangekondigd, altijd.
In deze maatschappij zijn we het vermogen om goed te voelen kwijtgeraakt, Het leven is zo hectisch dat we nogal onoplettend zijn geworden voor de signalen die ons lichaam geeft. Omdat we de fluistersignalen negeren gaat het lijf vanzelf roepen en later schreeuwen dat er iets moet gebeuren. Dan wordt je ziek. het grote voordeel voor het lijf is

Gebaseerd op medisch onderzoek en vele mensen die uit het dal zijn gekomen is dit schema ontstaan. Natuurlijk zijn de leefregels te herkennen, hier gaat het echter een stap verder. Bij het consequent toepassen gaan de cellen positief veranderen. Je hele systeem wordt minder ontstekingsgevoelig. En minder ontstekingen betekent, minder pijn, minder klachten en meer energie voor leuke dingen. Bovendien krijgt je lijf de kans te herstellen. Wil je meer weten over de werking van je immuunsysteem wordt dan lid. Je wordt dan begeleid met op de wetenschap gebaseerde kennis.

 

Omdat wij vinden dat de basiskennis voor iedereen beschikbaar moet zijn hebben we dit in een kort overzicht gezet. 

Wist je dat elk mens zo'n 60.000.000.000.000.000 cellen heeft? Samen voorzien ze in alle functies van jouw lichaam, zodat jij een leven kan leiden waarin je gelukkig bent. Deze kleine machines verzorgen jou, ze hebben echter zelf ook verzorging nodig. Zoals een auto alleen goed kan rijden als je de juiste brandstof tankt, regelmatig een beurt geeft, liefdevol wast en stofzuigt en af en toe uitdaagt, zo willen je cellen dat ook. 

Elke cel gebruikt de bouwstenen die je het lichaam aanbiedt. Je bent wat je eet.

Het immuunsysteem is opgebouwd uit de bouwstenen die je aanbiedt. Het verband tussen het westerse eetpatroon en een auto-immuunziekten is al jaren bekend. Dit heeft te maken met de opbouw van de celwanden en de manier waarop cellen van het immuunsysteem geprogrammeerd zijn.

Candida albicans heeft net als andere schimmels de schone taak om afgestorven organisch materiaal om te zetten in bruikbare compost. Dit is essentieel voor de cyclus van het leven. Schimmels horen net als bacteriën in gepaste mate aanwezig te zijn in de darmen. Deze specifieke schimmels heeft echter de eigenschap om gelijk gebruik te maken van elke vorm van verzwakking. Bij een lagere afweer zal het meteen aan het werk gaan, zo is het geprogrammeerd. Het is echter

Waarom staat er een mythische vogel op de kaft? Het is een prachtig symbool voor wedergeboorte. Waarom? Omdat je jezelf opnieuw uitvindt.

Je maakt je los uit je wortels, je gewoonten,  denkpatronen. De wortels zijn niet slecht, maar eindigen op een dood spoor. Je lichaam is aan het verdorren. Op het moment dat je 100% kiest voor verandering zal die komen. Geleidelijk maar zeker ontwikkel je tot een betere versie van jezelf. Als je na een lange periode terugkijkt op hoe je was en nu bent is de verandering overweldigend. De feniks doet er ook een bepaalde periode over voor een volledige wedergeboorte. Die begint vanaf het moment dat je zelf de verantwoordelijkheid neemt voor jouw lijf. Volg je eigen pad, ook al is die nog zo eigenwijs. Jouw lijf weet wat het beste voor je is, je moet er nu naar leren luisteren.

Schaf hier jouw exemplaar aan!

 

Project-mij Controle over je auto-immuunziektel

 

Merlijn Boekhandel

 

Wil je meer weten of heb je een vraag? Neem dan contact met mij op.

Klik hier om contact op te nemen

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok