Project Mij

Controle over je auto-immuunziekte

Ik ben ervan overtuigd dat de oorsprong van een auto-immuunziekte ligt in voeding. Dit is waar je cellen uit zijn opgebouwd. En denk eens aan welke afvalstoffen je jouw lijf te verwerken geeft. Daar gaat je lichaam uiteindelijk heel agressief op reageren. Een diagnose geeft aan waar de zwakste schakel in je lijf is. Het bezwijkt uiteindelijk onder alles wat je via de bloedstroom erop af vuurt. Pas als het na vele jaren geen andere optie meer over heeft. Die schakel heeft jou het meeste te leren. Je diagnose geeft je een richting. Dus ontdek, ervaar en leer.

Dus Start! Of toch niet…

Op het moment dat je een zoektocht naar voeding gaat ondernemen is er vooral verwarring.

  •  Je lichaam is verward van alles wat het aangeboden krijgt. Sommige voedingsmiddelen zullen goed zijn, andere niet. Voedingseiwitten kunnen tot 8 weken in je spijsverteringssysteem verblijven. Geen probleem zou je zeggen. Uiteindelijk wordt het afgebroken door alle prachtige processen in ons lichaam. Zonder dat je erbij stilstaat eet je met gemak een schaaltje vla. Tuurlijk, want eerdere testen hebben aangetoond dat jouw bloed niet reageert op melk. Heel goed! Geniet ervan. Was je ook getest op het soort verdikkingsmiddel? En weet je ook wat er in de aroma’s zit?
  • Wat internet zegt brengt verwarring. Schrijvers baseren zich op artikelen die meestal helemaal niet zo wetenschappelijk gebaseerd zijn, maar op een blog. Woorden en zinnen worden geïnterpreteerd naar de eigen visie. Ik heb tijdens mijn onderzoek zelfs meerdere voorlichtingsfolders van ziekenhuizen hierop betrapt. Als bronvermelding werden 2 blogs neergezet, 3 wetenschappelijke artikelen van vóór 1980 en 2 artikelen van onderzoek bij muizen, die toch echt een andere spijsvertering hebben dan homo sapiens. De kennis die ik deel is gebaseerd op onderzoek die niet ouder is dan 15 jaar en waarvan de uitkomst nagebootst kan worden bij mensen.
  • Wat anderen zeggen brengt verwarring. Iedereen heeft een mening over eten. Van veganist tot vleesliefhebber, van suikervrij tot lipidenfobie, zoveel mensen zoveel meningen. Zij zullen zich ontzettend goed voelen bij hun manier van eten. Het grote probleem is: dat is afgestemd op hun lichaam op dat moment van hun leven en niet op die van jóu! De enige die dat kan bepalen ben jij.

Jij hebt een slim lichaam! Met de juiste kennis kan jij zelf keuzes maken wat goed voor je is. 

Dus leer te luisteren naar dat slimme lichaam. Niet een enkele dag, niet een maand, maar een jaar. Bij terugkijken op dat jaar zal je zien hoe je gegroeid bent in energie en gezond zijn.

 

Schaf hier jouw exemplaar aan!

 

Project-mij Controle over je auto-immuunziektel

 

Merlijn Boekhandel

 

Wat is een auto-immuun ziekte?

Een auto-immuunziekte is een verwarring van het immuunsysteem.  Lichaamseigen cellen en stoffen worden als lichaamsvreemd gekenmerkt. Het lichaam gaat dan antistoffen tegen de eigen weefsels vormen. Pijn, moeheid, depressie en verslagenheid spelen een rol. Jezelf verstoppen is geen optie. Je lijf kan niet op pauze, je kan niet vrij nemen van de pijn en de moeheid. 
Leer je energie weer te vinden. Werk naar dat lichaam wat zin heeft in de dag en energie heeft voor alle leuke dingen. Dat is hard werken. Met het boek Project Mij kom je daar. Dus waar wacht je op? 

Wil je meer weten of heb je een vraag? Neem dan contact met mij op.

Klik hier om contact op te nemen

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok