Project Mij

Controle over je auto-immuunziekte

Elke periode van klachten wordt aangekondigd, altijd.
In deze maatschappij zijn we het vermogen om goed te voelen kwijtgeraakt, Het leven is zo hectisch dat we nogal onoplettend zijn geworden voor de signalen die ons lichaam geeft. Omdat we de fluistersignalen negeren gaat het lijf vanzelf roepen en later schreeuwen dat er iets moet gebeuren. Dan wordt je ziek. het grote voordeel voor het lijf is

dat er een verplichte pauze is. Een verplicht onthaasten.
Ben je chronisch ziek dan is het grote nadeel dat een reactie of periode van ziek zijn heel erg uitputtend is. Dan is het dus nog eens extra van belang om alert te zijn. Die kleine eerste signalen geven je een keus om rustiger aan te gaan doen uit vrije wil, in plaats van verplicht gesteld worden door het lichaam, met veel pijn en ongemakken. Met de grafieken in het boek leer je de patronen herkennen. Je maakt zichtbaar wat je voelt. Je leert de communicatie van je lijf herkennen en hoe de effecten van erop reageren. Je leert samenwerken.

Hoe leer je beter te voelen?
Dat kost op de eerste plaats veel tijd. Het lukt niet binnen een week. Wel met een maand maar voor sommigen misschien wel een jaar. Daar hoef je niet tegenop te zien, tijd verstrijkt en ervaringen zullen blijven komen. En vandaag is de juiste dag om te beginnen.
Mindfulnesstrainingen helpen je bij dit onderdeel. Het gaat erom dat je gaat leren wat de signalen zijn die jouw lichaam geeft als je over je grens dreigt te gaan. Hoe voelen die signalen? En natuurlijk, wat moet ik dan doen of laten om een terugval te voorkomen?

 

Niemand voelt wat jij voelt. Alleen jij. Schaam je niet als jij even een moment nodig hebt om je basis-lichaamsgevoel te herstellen.

Schaf hier jouw exemplaar aan!

 

Project-mij Controle over je auto-immuunziektel

 

Merlijn Boekhandel

 

Wat is een auto-immuun ziekte?

Een auto-immuunziekte is een verwarring van het immuunsysteem.  Lichaamseigen cellen en stoffen worden als lichaamsvreemd gekenmerkt. Het lichaam gaat dan antistoffen tegen de eigen weefsels vormen. Pijn, moeheid, depressie en verslagenheid spelen een rol. Jezelf verstoppen is geen optie. Je lijf kan niet op pauze, je kan niet vrij nemen van de pijn en de moeheid. 
Leer je energie weer te vinden. Werk naar dat lichaam wat zin heeft in de dag en energie heeft voor alle leuke dingen. Dat is hard werken. Met het boek Project Mij kom je daar. Dus waar wacht je op? 

Wil je meer weten of heb je een vraag? Neem dan contact met mij op.

Klik hier om contact op te nemen

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok