Project Mij

Controle over je auto-immuunziekte

Het boek geeft tips en vooral een grafiek om jouw eigen proces bij te houden. Het is iets van de lange adem. Want al die 60 miljoen miljard cellen die zich gaan aanpassen aan het nieuwe eten, de nieuwe bouwstenen, kost tijd. Het is fijn om dit niet alleen te hoeven doen. Ik heb als auteur altijd de intentie gehad dat iemand met het boek zijn eigen zelfgenezend vermogen weet te ontdekken en hierop te vertrouwen. Net als ik heb gedaan. Dat is niet eenvoudig. Als westers medisch verpleegkundige ken ik de mogelijkheden en de grenzen van de (para) medici. Dit is niet altijd genoeg, daarom ben ik mijn eigen praktijk begonnen die breder kan kijken. 

Met deze praktijk worden behandelingen of telefonische begeleiding vergoed door de verzekering. Als particulier kan je ook gebruik maken van de behandelingen. Een verwijsbrief is niet nodig. Hier wordt Acupunctuur zonder naalden gebruikt ondersteund met veel ervaring op het gebied van de mogelijkheden bij auto-immuunziekten. 

De uitgebreide website die voor project mij in de planning zat bleek helaas geen succes te zijn. Individuele behandelingen zijn gelukkig wel mogelijk. Meer informatie en contactinformatie is te vinden op de website van de praktijk. www.dehelderemaan.nl.

 

Schaf hier jouw exemplaar aan!

 

Project-mij Controle over je auto-immuunziektel

 

Merlijn Boekhandel

 

Wat is een auto-immuun ziekte?

Een auto-immuunziekte is een verwarring van het immuunsysteem.  Lichaamseigen cellen en stoffen worden als lichaamsvreemd gekenmerkt. Het lichaam gaat dan antistoffen tegen de eigen weefsels vormen. Pijn, moeheid, depressie en verslagenheid spelen een rol. Jezelf verstoppen is geen optie. Je lijf kan niet op pauze, je kan niet vrij nemen van de pijn en de moeheid. 
Leer je energie weer te vinden. Werk naar dat lichaam wat zin heeft in de dag en energie heeft voor alle leuke dingen. Dat is hard werken. Met het boek Project Mij kom je daar. Dus waar wacht je op? 

Wil je meer weten of heb je een vraag? Neem dan contact met mij op.

Klik hier om contact op te nemen

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok