Project Mij

Controle over je auto-immuunziekte

Een auto-immuunziekte hebben is een ramp voor je zelfvertrouwen. Je dácht namelijk dat je het goed deed.

Wat ging er dan toch fout? Mja, de moeheid van alledag kan je nu wel plaatsen. De pijn is heviger nu je een diagnose weet, en een beetje onwerkelijk. Je eigen lichaam voert oorlog met jezelf?!

 

Niet alleen het vertrouwen in je lichaam krijgt dan een fikse deuk, maar ook alles wat je deed. Wat je wilde, waar je over droomde. Alles valt in duigen. Je toekomstbeeld aan diggelen.

En dan komen wij je vertellen dat je van je klachten af kan komen, sterker nog dat veel dat al hebben gedaan op die manier. Jaja. Hoe dan?

 

Dát is de juiste vraag!

Om je dat te vertellen heb ik het boek project mij geschreven. Geef jezelf ook

het leven wat je verdient! Je krijgt meer energie, bent beter stressbestendig, slaapt beter en hebt minder pijn.

 

Hier is geen competitie. Je hoeft niet te wachten tot de startdatum.

Dit is om je laten ervaren hoe sterk en wijs je kan zijn. Daarin doe je kennis op over ontstekingsprocessen, simpele, doeltreffende en betaalbare oplossingen, groeit je uithoudingsvermogen en vastberadenheid. En vooral leer je voelen wat je lijf nodig heeft.

Je kan dit alleen doen of samen. Neem contact op met de verpleegkundige praktijk via service@project-mij.nl of via het contactformulier

Schaf hier jouw exemplaar aan!

 

Project-mij Controle over je auto-immuunziektel

 

Merlijn Boekhandel

 

Wat is een auto-immuun ziekte?

Een auto-immuunziekte is een verwarring van het immuunsysteem.  Lichaamseigen cellen en stoffen worden als lichaamsvreemd gekenmerkt. Het lichaam gaat dan antistoffen tegen de eigen weefsels vormen. Pijn, moeheid, depressie en verslagenheid spelen een rol. Jezelf verstoppen is geen optie. Je lijf kan niet op pauze, je kan niet vrij nemen van de pijn en de moeheid. 
Leer je energie weer te vinden. Werk naar dat lichaam wat zin heeft in de dag en energie heeft voor alle leuke dingen. Dat is hard werken. Met het boek Project Mij kom je daar. Dus waar wacht je op? 

Wil je meer weten of heb je een vraag? Neem dan contact met mij op.

Klik hier om contact op te nemen

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok