Project Mij

Controle over je auto-immuunziekte

Yoga lessen die zijn afgestemd op mensen met medische klachten en hun uithoudingsvermogen zijn online schaars. Hier brengen wij verandering is. Onze online lessen zijn beschikbaar in het besloten deel van de website. Neem je een abonnement, dan kan hier gebruik van maken. 

Van yoga is de effectiviteit bewezen, zeker als het gaat om auto-immuunziekten. Alle lessen zijn Nederlandstalig. Iets in het nederlands horen is rustiger en maakt jouw rust makkelijker.

Het immuunsysteem kalmeert waardoor de pijn en vermoeidheidsklachten verminderen. Doe je het structureel 1x per week of vaker dan is het effect sterker en blijft het langer. Een groot voordeel wat yoga is dat je leert om beter te voelen. Je wordt je bewuster van wat je lijf voelt en vraagt.

We nodigen je uit om het jezelf mogelijk te maken, makkelijk te maken en te ervaren. 

Je kan met de docenten en hun visie alvast kennis maken via het menu bovenin. 

 

Schaf hier jouw exemplaar aan!

 

Project-mij Controle over je auto-immuunziektel

 

Merlijn Boekhandel

 

Wat is een auto-immuun ziekte?

Een auto-immuunziekte is een verwarring van het immuunsysteem.  Lichaamseigen cellen en stoffen worden als lichaamsvreemd gekenmerkt. Het lichaam gaat dan antistoffen tegen de eigen weefsels vormen. Pijn, moeheid, depressie en verslagenheid spelen een rol. Jezelf verstoppen is geen optie. Je lijf kan niet op pauze, je kan niet vrij nemen van de pijn en de moeheid. 
Leer je energie weer te vinden. Werk naar dat lichaam wat zin heeft in de dag en energie heeft voor alle leuke dingen. Dat is hard werken. Met het boek Project Mij kom je daar. Dus waar wacht je op? 

Wil je meer weten of heb je een vraag? Neem dan contact met mij op.

Klik hier om contact op te nemen

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok