Project Mij

Controle over je auto-immuunziekte

Wij, Katinka Hagenaar en Elly May Zwaal , hebben Project Mij geschreven en de site opgericht. Allebei hebben we expertise in ons vakgebied. De één op het gebied van zorg en de ander op het gebied van IT. Bovendien hebben we beiden ervaring op het gebied van chronisch ziekte. We vonden elkaar in een gedeelde visie. Namelijk de visie dat iedereen zelf meer verantwoordelijkheid voor zijn gezondheid zou moeten nemen, maar daar onvoldoende in gefaciliteerd worden. Met eenzijdige of onvoldoende informatie kan niemand een eerlijke keuze maken. Met onvoldoende hulpmiddelen speciaal voor zieken is er geen ondersteuning. Hierin willen we een verandering brengen. Met deze site kunnen we deze visie vorm geven. Medische diagnostiek is onontbeerlijk en medicijnen een goed hulpmiddel, soms echter niet het juiste en zeker niet de enigste keus. Buiten deze wereld is nog zoveel meer wat je kan doen.

Alles wat op deze site staat is evidence based. dat wil zeggen dat de uitkomsten van wetenschappelijk onderzoeken hebben de positieve werking hebben aangetoond. Deze onderzoeken en resultaten zijn vrij verkrijgbaar, maar ingewikkeld beschreven te lezen voor iemand die het jargon niet kent. Met deze site wordt die kennis in hapklare brokken vertaald en tegelijk als gebruiksvriendelijke toepassing aangeboden. 

Sinds een 2017 zijn we al aan het werk met deze website. Het was een keuze om investeringen in luxe design en dure marketing achterwege te laten. We werken met de mogelijkheden en beperkingen van ons kantoor "de keukentafel". Want voor een goede site zijn kennis en vaardigheden nodig, niet een sjiek kantoorgebouw.

Inmiddels kunnen we alle chronisch zieken hulp krijgen. Zelfstandig kan iedereen online (stoel)yoga en chi gong volgen. Dus geschikt voor mensen die lichamelijke beperkingen ervaren. Dit is nog maar een tipje van de sluier. Hou de site in de gaten, zet het bij je favorieten.

 

Wat is een auto-immuun ziekte?

Een auto-immuunziekte is een verwarring van het immuunsysteem.  Lichaamseigen cellen en stoffen worden als lichaamsvreemd gekenmerkt. Het lichaam gaat dan antistoffen tegen de eigen weefsels vormen. Pijn, moeheid, depressie en verslagenheid spelen een rol. Jezelf verstoppen is geen optie. Je lijf kan niet op pauze, je kan niet vrij nemen van de pijn en de moeheid. 
Leer je energie weer te vinden. Werk naar dat lichaam wat zin heeft in de dag en energie heeft voor alle leuke dingen. Dat is hard werken. Met het boek Project Mij kom je daar. Dus waar wacht je op? 

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok