Project Mij

Controle over je auto-immuunziekte

De kracht achter de website is boldwebrat. Een Een prachtige vrouw die doorgaat tot ze vindt dat het perfect is. Haar veelzijdigheid toont zich van simpel design tot custom made verzoeken. Ze is een goede sparringpartner voor vragen waar ik als auteur nog nooit bij stil heb gestaan. Dankjewel Elly May!

 

Wat is een auto-immuun ziekte?

Een auto-immuunziekte is een verwarring van het immuunsysteem.  Lichaamseigen cellen en stoffen worden als lichaamsvreemd gekenmerkt. Het lichaam gaat dan antistoffen tegen de eigen weefsels vormen. Pijn, moeheid, depressie en verslagenheid spelen een rol. Jezelf verstoppen is geen optie. Je lijf kan niet op pauze, je kan niet vrij nemen van de pijn en de moeheid. 
Leer je energie weer te vinden. Werk naar dat lichaam wat zin heeft in de dag en energie heeft voor alle leuke dingen. Dat is hard werken. Met het boek Project Mij kom je daar. Dus waar wacht je op? 

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok