Project Mij

Controle over je auto-immuunziekte

Waarschijnlijk is je eerste reactie een lokaal middel om de pijn te bestrijden. De middelen bestaan ervoor en moet je zeker gebruiken. Heb je echter wel eens nagedacht over het aanpakken van de oorzaak van die pijn? Auto-immuunziekten worden gekenmerkt door ontsteking. Als dominostenen kunnen ontstekingen zich ontwikkelen. Je kan dat effect onderbreken. Doe je dat niet, dan zal er altijd pijn zijn en/of terug komen. Het lichaam reageert op wat je het aanbiedt.

Dus verander je het aanbod (de bouwstenen) dan zal de reactie veranderen. Veel theorieën zeggen dat ze de oplossing hebben. Natuurlijk vertelt Project Mij ook een oplossing. Voor mij en vele anderen is dit een blijvende oplossing. Ik schrijf dit terwijl ik weet dat elk mens uniek is en voor iedereen een juiste manier van leven is, zonder pijn en zonder ontstekingen. Ik wil benadrukken dat elk individu een eigen manier mag vinden. Met Project Mij kunnen we je faciliteren in je zoektocht. Van alles wat de site aanbied is wetenschappelijk bewezen dat dit voor iedereen helpt. Dat is nu beschikbaar 24/7 afgepast op de energie van onze kwetsbare doelgroep. Daarbij geeft het boek een zelfobservatie-instrument. Zo kan je zelf zichtbaar maken wat wel werkt, en wat niet. Het geeft een richting aan, zodat je tussen alle bomen het bos nog kan zien.

Symptomen bestrijden is heel effectief, helaas erg tijdelijk. Het symptoom zal weer terug komen. Het geeft je de rust en energie om te zoeken naar de juiste permanente oplossing. Ik daag je uit om die te vinden. Niet voor mij; ik ben al waar ik wil zijn. Je doet het voor jezelf en voor de geliefden om je heen.

Wat is jouw wens? Hoe wil je zijn over 10 jaar, of over 30 jaar? Moe en afhankelijk? Of fit en sterk?

 

Schaf hier jouw exemplaar aan!

 

Project-mij Controle over je auto-immuunziektel

 

Merlijn Boekhandel

 

Wat is een auto-immuun ziekte?

Een auto-immuunziekte is een verwarring van het immuunsysteem.  Lichaamseigen cellen en stoffen worden als lichaamsvreemd gekenmerkt. Het lichaam gaat dan antistoffen tegen de eigen weefsels vormen. Pijn, moeheid, depressie en verslagenheid spelen een rol. Jezelf verstoppen is geen optie. Je lijf kan niet op pauze, je kan niet vrij nemen van de pijn en de moeheid. 
Leer je energie weer te vinden. Werk naar dat lichaam wat zin heeft in de dag en energie heeft voor alle leuke dingen. Dat is hard werken. Met het boek Project Mij kom je daar. Dus waar wacht je op? 

Wil je meer weten of heb je een vraag? Neem dan contact met mij op.

Klik hier om contact op te nemen

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok