Project Mij

Controle over je auto-immuunziekte

 

Is controle mogelijk?

Ja ! Met een duur woord heet dat regie. In simpele taal; de touwtjes in handen hebben. Met dit boek leer je hoe, waarom en waarmee jij deze touwtjes kan terugnemen in je eigen handen.

Wat leer je?

Waarom je lijf reageert zoals het doet. Het is helemaal niet normaal dat het zijn eigen weefsel aanvalt. Wat gaat er mis?

Waarom leer je dat?

Inzicht hebben in alles wat je doet, wat je denkt en je gewoonten geeft je de macht om te veranderen.

Hulpmiddel?

Om het DOEN te ondersteunen is de grafiek een hulpmiddel. Gewoon met  bijhouden van jouw scores zijn per dag. In een grafiek ga je bijhouden wat jij allemaal doet om gezond te worden. De grafiek gaat over een periode van 1 maand. Het geeft overzicht van je patronen die van invloed zijn op jouw pijn en moeheid. Wat werkt bij jouw lijf om klachten en pijn te verlagen en energie te vermeerderen op de lange termijn.

Het maakt alle moeite die je doet om jezelf beter te voelen zichtbaar. Het kan alleen maar beter gaan.

Je hebt misschien wel een heftige diagnose, maar vrij zijn van alle klachten is echt mogelijk!

 

 

Schaf hier jouw exemplaar aan!

 

Project-mij Controle over je auto-immuunziektel

 

Merlijn Boekhandel

 

Wat is een auto-immuun ziekte?

Een auto-immuunziekte is een verwarring van het immuunsysteem.  Lichaamseigen cellen en stoffen worden als lichaamsvreemd gekenmerkt. Het lichaam gaat dan antistoffen tegen de eigen weefsels vormen. Pijn, moeheid, depressie en verslagenheid spelen een rol. Jezelf verstoppen is geen optie. Je lijf kan niet op pauze, je kan niet vrij nemen van de pijn en de moeheid. 
Leer je energie weer te vinden. Werk naar dat lichaam wat zin heeft in de dag en energie heeft voor alle leuke dingen. Dat is hard werken. Met het boek Project Mij kom je daar. Dus waar wacht je op? 

Wil je meer weten of heb je een vraag? Neem dan contact met mij op.

Klik hier om contact op te nemen

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok